O nas Proizvodnja Trgovina Storitve Kariera Kontakt

PROIZVODNJAOsnovna dejavnost podjetja je kovinsko predelovalna industrija, ki je vezana na proizvodni del. Svojo inovativnost vidimo v prilagajanju proizvodnje glede na globalizacijo trga. Del proizvodnje, ki jo imamo, dopolnjujemo tako, da se s poslovnimi partnerji povezujemo in projektno dogovarjamo za opravljanje posameznih storitev ter njihovo izvedbo.

1. PROJEKTIRANJE IN IZDELAVA

Projektiranje in izdelava novih, produktivnejših delovnih mest. Pomoč pri izdelavi izdelkov iz serijske proizvodnje.

2. SERIJSKA PROIZVODNJA

Sestava in izdelava izdelkov iz pločevine. Izdelki so lahko iz tankih ali debelih pločevin sestavljeni z različnimi postopki. Ti postopki so C02 varjenje, elektrovarjenje, varjenje s pomočjo argona, vijačenje (pri jeklenih konstrukcijah), ali kakršno koli drugo spajanje materialov, tako črnih kot barvnih kovin.

3. LIČARSTVO

Zelo kvalitetno ekipo sodelavcev imamo na področjih zaščite kovin, saj obvladujejo delo tako z mokrim kot prašnim lakiranjem izdelkov (elektro- statično).

4. CNC

Delo na CNC strojih zahteva specifična znanja, katera si posameznik lahko pridobi oz. jih ima skozi večletno delo na takšnih strojih. Pripravljeni smo tržiti znanje posluževanja strojev skozi projektno dvigovanje produktivnosti dela, in sicer na posameznem CNC stroju. Stroje znamo programirati, kakor tudi obvladovati procese dela, pri čemer pa zagotavljamo ponovljivost in kakovost izdelka.

ARAJA © 2011 • VSE PRAVICE PRIDRŽANE