O nas Proizvodnja Trgovina Storitve Kariera Kontakt

dir. Damir Jelenko

O NAS


Prednost našega podjetja je v razvojni naravnanosti in inovativnosti. Nenehno spremljamo gibanje gospodarstva in skušamo biti s svojimi storitvami najboljši.

Trg dela nas sili v nenehno prilagajanje in dopolnjevanje naših prodajnih produktov. Karakter podjetja se pravgotovo vidi v zaposlenih, ki ga predstavljajo. Globalna politika nas je pripravila k delovanju v manjšem d.o.o.-ju, vendar smo mnenja, da imamo prav na vseh področjih svojega delovanja visoko strokovno usposobljen kader, ki ima veliko delovnih izkušenj iz prejšnjih delovnih okolij.

Podjetje ima 40% svojih dejavnosti vezano na trgovino, kar pomeni, da trži izdelke iz držav s cenejšo delovno silo in visoko produktivnostjo na trgu EU. Seveda je potrebno poudariti, da je kakovost določena in zagotovljena z naše strani, in da podjetje Ajdas d.o.o. zastavlja svoje ime in garancijo za kakovost prodanih izdelkov.

V proizvodnem delu, kjer zagotavljamo 60% našega obsega dela, pa ostajamo zvesti kovinsko predelovalni industriji, in sicer preoblikovanju pločevine, izdelavi strojnih elementov, izdelavi kovinskih konstrukcij in tehnološke dokumentacije v posameznih procesih dela.


Glede na to, da imamo potrebna znanja, lahko pomagamo vašemu podjetju dvigniti produktivnost dela in posledično poceniti vaš končni produkt, katerega tržite. Naša ekipa inženirjev je strokovno podkovana za opravljanje tovrstnih dejavnosti.

Izvršimo lahko izdobavo polizdelkov za vaše končne produkte. Potrebno nam je le predložiti konstrukcijsko dokumentacijo, da vam lahko izdelamo optimalno ponudbo. Zraven cene izdelka, ki je pravgotovo najpomembnejša, vam zagotavljamo hitro izdobavo kvalitetnih polizdelkov.

Prepričajte se o kvaliteti in učinkovitosti našega podjetja ter nam dovolite izdelati ponudbo.

Veselimo se sodelovanja z VAMI!

ARAJA © 2011 • VSE PRAVICE PRIDRŽANE